orvos

Svédországi székhelyű egészségügyi állásközvetítésre szakosodott cég elsőszámú magyarországi partnereként kínálunk szakorvosi-, és ápolói állásokat Svédországban, Norvégiában, Izlandon és Hollandiában. Ügyfeleink számára teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, és kizárólag élő megbízások alapján dolgozunk. Célunk ezért nem az adatbázis építés, de természetesen szívesen vesszük olyan szakirányú orvosok jelentkezését is, akiknek aktuálisan nem tudunk pozíciót kínálni.

A jelentkezés feltétele a szakorvosi-, vagy ápolói végzettség (utolsó éves szakorvosjelölteket is várunk), illetve az 50 év alatti életkor. Előny bizonyos szintű angol nyelvtudás, mert a kórházi interjú angolul folyik. Az első állásinterjú skype-on, a második jellemzően a külföldi kórházban történik. Az utazás jelöltjeinknek semmibe nem kerül, mi fizetjük. 

A sikeres interjút követően orvosaink féléves nyelvtanfolyamon vesznek részt. A tanfolyam ingyenes, sőt magas ösztöndíjat is adunk, hogy csak a tanulásra tudjanak fókuszálni jelöltjeink. A tanfolyam skype-on, vagy személyes részvétellel történik budapesti iskolánkban.

A külföldi beilleszkedéshez teljeskörű segítséget nyújtunk, kezdve az engedélyek beszerzésétől a lakás, iskola, vagy óvoda kereséséig.

Az évek során számos magyar orvos talált segítségünkkel külföldi orvosi munkát, jelöltjeinknek lehetőségük van velük is egyeztetni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, nézze meg aktuális állásainkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tovabbi oldalaink: Rólunk mondták, Jelentkezés